Telefon: +90 850 303 99 25

Mail: info@turkbox.com.tr

Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası

Bu bilgilendirme, 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" 10. Maddesi gereğince ve yasal zorunluluk çerçevesinde yapılmaktadır. Sitemiz SSL, 3D tarafından şifre koruması altındadır.

07.04.2016 tarihinde resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında Şirketimiz, Veri Sorumlusu sıfatına sahip olup, bu sıfatın gerektirdiği yükümlülükleri yerine getirmek için gerekli uyum çalışmalarını gerçekleştirmektedir.

Gündönümü Turizm’den hizmet almak/ ürün temin etmek için şirketimize bildirilen veya şirketimizce çeşitli kanallarla temin edilen kişisel verileriniz "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” kapsamında "Veri Sorumlusu" sıfatıyla işlenmektedir.

Kişisel verileriniz işbu Kanun çerçevesinde Şirketimiz tarafından muhafaza edilip, vermiş olduğunuz onay çerçevesinde işlenecektir. Belirtmek isteriz ki; Kişisel Verileriniz sizlere daha iyi bir hizmet deneyimi sağlamak, ürün ve hizmetlerimize ilişkin pazarlama, tanıtım ve bilgilendirme amaçlı iletişimleri gerçekleştirmek, istatistiki bilgi toplamak ve derlemek ve ticari faaliyetleri geliştirmek amaçlarıyla tarafımızca kullanılabilecektir.

Gündönümü Turizm, müşteri bilgilerinin gizli tutulması ve bu bilgilerin üçüncü kişilerle paylaşılmamasına büyük önem verir.

Tüm çalışanlar, görevlerini yerine getirirken elde ettikleri bilgilerin gizliliğini korumayı ve söz konusu bilgileri sadece mevzuat kapsamında ve mesleki görevlerini yerine getirmede kullanmayı taahhüt etmektedirler.

Tarafınıza ait kişisel bilgiler, ad, soyad, TC kimlik numarası gibi kimlik bilgileri, aile durum bilgileri, hesap bilgileri, IP, telefon ve adres bilgileri, ses vb. belirlenebilir olmanızı sağlayacak her türlü bilgiyi ifade etmektedir.

Kişisel verileriniz yasal olarak aktarılması gereken ulusal ve uluslararası yetkili otoritelere/ mercilere, idari ve resmi makamlara, ulusal ve uluslararası mevzuatın ve sözleşmelerin öngördüğü yurtiçi - yurtdışı tüm gerçek ve tüzel kişilere, hukuki zorunluluklar nedeniyle ve yasal sınırlamalar çerçevesinde bağımsız denetim şirketlerine ve üçüncü kişilere aktarılabilecektir..

Son Yazılar

Taşıma Sözleşmesi
Taşıma Sözleşmesi 07 Ağustos 2023
Hakkımızda
Hakkımızda 27 Eylül 2022
Gizlilik Politikası
Gizlilik Politikası 27 Eylül 2022
Yasaklı Gönderiler ve Kullanım Koşulları
Yasaklı Gönderiler ve Kullanım Koşulları 27 Eylül 2022
Gizlilik Ve Güvenlik
Gizlilik Ve Güvenlik 27 Eylül 2022
Çerez Politikası
Çerez Politikası 27 Eylül 2022
KVKK
KVKK 27 Eylül 2022
Mesafeli Hizmet Sözleşmesi
Mesafeli Hizmet Sözleşmesi 27 Eylül 2022
Taşınması Yasak Ürünler
Taşınması Yasak Ürünler 27 Eylül 2022
whatsapp